Yoga

In onze huidige maatschappij met drukte en stress, krijgt yoga steeds meer aandacht. Dat is logisch als je kijkt naar de vele voordelen die yoga biedt.

Een van de vele voordelen van yoga is dat je lichaam en gemoedstoestand meer in balans raken, waardoor je beter kunt slapen en ontspannen. Daarnaast is yoga een perfecte manier om meer rust in je hoofd te creëren.
Maar yoga levert ook fysiek veel voordelen op. Je wordt meer bewust van je lichaam en hoe het werkt. De uitdagende houdingen zijn ervoor bedoeld om je zowel je lichaam als geest te trainen. Zij geven je meer kracht, maken je flexibeler en bevorderen je balans. Doordat de energie beter door je lichaam kan stromen voel je jezelf vitaler.

Ik geef Easy Vinyasa Flow en Power yogalessen. Dit zijn beide dynamische yogavormen, waarbij aandacht voor adem, ontspanning, flexibiliteit en kracht centraal staan. Beide yogavormen zijn erg geschikt voor mensen die van fysieke uitdaging houden en daarbij op zoek zijn naar balans tussen lichaam en geest.
Ik geef meerdere lessen in de week aan kleinere groepen, waardoor er ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Door variatiemogelijkheden in de houdingen, is deze yogavorm voor bijna iedereen toegankelijk.

Anneke Masarovic –  www.inflowyogaoss.nl